Siiri Koski

Rajaportin perinnesaunottaja Siiri Koski Perinnesaunotus, akupunktio ja moksibustio Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere puh. 044 097 1985 siiri@inhimillinenvastaanotto.fi

  • Hoidot sopimuksen mukaan

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia. Niillä käsitellään rytmikkäästi ja tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska, selkä ja pää sekä kasvot. Ayurvedinen hieronta muun muassa rentouttaa lihaksia, helpottaa migreeniä ja jännityspäänsärkyä, rauhoittaa mieltä ja kirkastaa ajatuksia.

Hoito kestää noin tunnin. Asiakas istuu aluksi tuolilla ylävartalo riisuttuna, pyyhkeeseen kiedottuna. Hoito alkaa pään, niskan ja selän hieronnalla. Tämän jälkeen asiakas pääsee selinmakuulle lämpimän huovan alle, jolloin hierotaan kasvojen ja pään aluetta. Myös korvalehdet hierotaan. Hoito muistuttaa intialaista päähierontaa, mutta painopiste on enemmän kasvoissa ja hoito on hellävaraisempaa.

Hoidossa käytetään hierontaöljyä. Koska hiukset jäävät hoidosta öljyisiksi, kannattaa tehostaa hoidon vaikutuksia ja käydä hoidon jälkeen saunassa.