Hanna Meriläinen (© Maria Salangina 2021)

Rajaportin hieroja Kille (Hanna) Meriläinen koulutettu hieroja Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere puh. 041 507 1371 kille.merilainen@gmail.com

  • Hieronnat sopimuksen mukaan

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan tavoitteena on helpottaa asiakkaan lihaksiston jännitystiloja ja lihasperäisiä vaivoja sekä rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hierontaan voi tulla hakemaan ensiapua kipeisiin lihaksiin tai vaikka rentoutumaan saunan yhteydessä.

Ennen hierontaa haastattelen asiakkaan ja laadin hoitosuunnitelman. Toteutan jokaisen hieronnan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja aina asiakasta kuunnellen. Minulta saa myös vinkkejä ja ohjausta omahoitoon rennolla asenteella.

Niveltoiminnan edistäminen

Niveltoiminnan edistäminen (© Maria Salangina 2021)

Klassisen hieronnan tueksi voin yhdistää mobilisoivaa hierontaa ja nivelten mobilisointia. Nämä hoitomuodot edistävät asiakkaan nivelten liikkuvuutta ja edelleen fyysistä toimintakykyä.

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on kiinalainen menetelmä jolla helpotetaan lihaskireyksistä aiheutuneita vaivoja.

Työskentelen lasisilla kupeilla joiden sisuksen alipaineistan polttamalla sieltä hapen liekin avulla. Liu'utan kuppeja iholla ja samalla alipaineinen kuppi imee pehmytkudosta sisäänsä.

Kuivakuppaus vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja edelleen aineenvaihduntaa kudoksissa. Menetelmä myös pehmentää käsiteltäviä lihaksia ja vapauttaa lihaskalvoja.

Kuivakuppauksesta saattaa jäädä iholle verenpurkaumia jotka ovat harmittomia ja häviävät noin viikon kuluessa.

Käytän menetelmää tarvittaessa esihoitona hieronnalle ja asiakkaan suostumuksella.

Kuivakuppaus (© Maria Salangina 2021)

Kuvat: Maria Salangina